Герої освітянського фронту

Столяр Мар’яна та Федак Галина

1171 учитель початкових класів України успішно пройшов сертифікацію у 2022 році.
Цей рік є особливим: навіть в умовах повномасштабної війни на сертифікацію зареєструвалось 1984 учасники (при квоті 2500 осіб), з них 1855 взяли участь у незалежному тестуванні. До другого етапу сертифікації допущено 1335 учителів, з них 1326 успішно здійснили самооцінювання в інформаційно-політичній системі EvaluЕd.

Третій етап сертифікації – вивчення практичного досвіду роботи – проходив у дистанційному форматі.

Відповідно до положень законів України “Про освіту” та “Про повну загальну середню освіту” сертифіковані вчителі мають право на :

  • зарахування сертифікації, як проходження чергової або позачергової атестації педпрацівниками з присвоєнням відповідної кваліфікації, категорії чи педагогічного звання;
  • доплату у розмірі 20% до ставки заробітної плати.
    Дві учительки ліцею №1 імені Івана Франка, Столяр Мар’яна Іванівна та Федак Галина Орестівна стали цьогоріч членами спільноти сертифікованих працівників освіти.
    Любі наші колеги! Дякуємо вам за високий рівень педагогічної майстерності, за незламний дух і стійкість у протистоянні ворогу, за мужність. Ви – мотиватори змін, реалізатори прогресивних ідей та новацій. Ви – наші герої, наша гордість! Пишаємося вами! Міцного вам здоров’я, успіхів, натхнення у нелегкій, але цікавій педагогічній праці!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *